Puunkaato kesällä tai talvella ammattilaiselta Salosta – palvelut koko Varsinais-Suomessa ja Uudellamaalla

Moniurakointi Lappalainen toteuttaa puunkaadot vankalla ammattitaidolla Salosta käsin toimien. Ongelmapuunkaato on yksi suurimmista vahvuuksistamme ja puunkaatopalvelumme avulla saat kiinteistösi pihan siistimmäksi ja turvallisemmaksi.


Suoritamme puunkaadot koko Varsinais-Suomen sekä Uudenmaan alueella. Puunkaadot onnistuvat yhtä lailla talvella kuin kesälläkin. Ota yhteyttä ja pyydä ilmainen hinta-arvio puunkaadoille!

Myös ongelmapuut

Kaadamme myös erilaisista syistä ongelmapuiksi muodostuneet puut sinun tarpeidesi mukaan. Ongelmapuiden kaato kannattaa aina jättää kokeneen ammattilaisen tehtäväksi. Kaadamme puut kokonaan tai halutessasi paikalle voidaan jättää myös ”toteemipaalu” puun rungosta. 


Ongelmapuita ovat erityisesti rakennuksien, teiden ja sähkölinjojen läheisyydessä olevat heikentyneet tai liian suuret puut. Ongelmapuut kannattaa aina hoitaa pois hyvissä ajoin, ettei pääse tapahtumaan vaarallista, hallitsematonta puun kaatumista. Esimerkiksi lahon puun kaatuessa ahtaassa paikassa, saattaa se rikkoa kaikki läheisyydessä olevat rakennelmat.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Ota yhteyttä Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueiden alan kokeneimpiin puunkaatajiin Salossa. Kerro meille puunkaadon tarpeistasi ja me teemme sinulle ilmaisen hinta-arvion. Et voi siis menettää mitään. Tarvittaessa tulemme paikan päälle arvioimaan tilanteen, tekemään alustavan suunnitelman tarvittavista puunkaadon tavoista, jotta pystymme tekemään sinulle mahdollisimman tarkan hinta-arvion.


Mikäli sinulla on toiminnastamme tai puunkaadon tavoistamme mitään kysyttävää, vastaamme myös mielellämme kaikkiin kysymyksiisi. Tavoitat meidät sekä puhelimitse että sähköpostilla.

Tavoitat meidät täältä